Umbra Rimorchi euro kuka s ručkom Range Rover Evoque Coupe 2011.06 - 2018

 • Umbra Rimorchi euro kuka s ručkom Range Rover  Evoque Coupe 2011.06 - 2018 0
Kn
Ušteda

Odaberite kombinaciju:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Broj artikla:
#47399-
Redovna cijena (kartice):
Kn
Cijena s popustom (gotovina i internet bankarstvo):
Kn
ušteda:
Kn
PDV:
25 %
Min. narudžba:
1 kom
Paket:
1 kom

Umbra Rimorchi euro kuka s ručkom Range Rover Evoque Coupe 2011.06 - 2018:

Napomena:

Upute za ugradnju: 03028/C.pdf

Rok isporuke: 7 radnih dana od zaprimljene uplate ako je artikl dostupan na skladištu.

 • Ako Vaše vozilo pripada jednoj od sljedećih kategorija - sportska oprema, dvostruki auspuh, spušteno ili produženo vozilo, AdBlue, LED svjetla, električno vozilo, Hybrid, bio-petrol, ugrađen plin, OPC, LPG ili senzor za otvaranje prtljažnika bez ruku postoji mogućnost da se konstrukcija kuke razlikuje, da nije dostupna u aftermarket ponudi, da je ugradnja kuke otežana i da se cijena kuke i ugradnje razlikuje od standardnog modela.
 • Novije kamp prikolice, prikolica za konje, prikolice za prijevoz automobila s rikverc svjetlima, pojedine prikolice iz uvoza (Njemačka i Austrija) najčešće imaju 13P instalaciju.
 • Ugradnja 13P električne instalacije, žive struje i svake instalacije koja se razlikuje od standarda, dodatno se naplaćuje.
 • Vrsta vučne kugle: Euro kuka s polugom ili ručkom.
  Utor vučne kugle: Horizontalan, prihvat je vidljiv ispod branika.
  Nosivost: 2000 kg
  Vertikalno opterećenje na kuku: 150 kg
  Težina same kuke: 18 < 20 kg

  Električna instalacija: Potrebna je ugradnja digitalnog modula.

  Opcija s uslugom dostave: Isporuka unutar 4-5 radnih dana, ako je auto kuka dostupna na centralnom skladištu. Sa svakom kukom dobivate homologacijski list, upute za ugradnju s tehničkim nacrtom konstrukcije kuke, matice i vijke potrebne za montažu. Uz kuku odaberite komplet 7P ili 13P električne instalacije ovisno o modelu i godištu Vašeg vozila i vrsti prikolice koju vozite. Narudžbu možete potvrditi putem webshopa ili na info@eurokukezvonar.hr.

  Opcija s uslugom ugradnje: Uslugu ugradnje i termin, potrebno je telefonski dogovoriti pozivom na +385 1 6140 990. Kod AutoHak, Aragon, Bosal-Oris, Steinhof, Umbra, Westfalia i Witter auto kuka za rezervaciju termina ugradnje, potrebno je uplatiti predujam/avans. Za ugradnju auto kuke, potrebno je isprazniti prtljažnik ili tovarni prostor vozila.

  Umbra Rimorchi euro kuka s ručkom Range Rover Evoque Coupe 2011.06 - 2018

  Upute za ugradnju:

  Upute za ugradnju: 03028/C.pdf

  Tehnički detalji:

  Vrsta auto kuke
  Euro kuka s ručkom
  Nosivost
  2000 kg
  Vertikalno opterećenje na kuku
  150 kg

  Umbra Rimorchi:

  Umbra Rimorchi od 1976 uspješno proizvodi auto kuke i povezane proizvode. Vodeći je proizvođač auto kuka u Italiji i prvi talijanski proizvođač s ISO 9001 certifikatom. Proizvodi Umbra Rimorchi dostupni su diljem Europe, Sjeverne Afrike, Azije, Australije i Južne Amerike. Dizajn svake konstrukcije kuke je 3D modeliran (CAD), zatim se svaki dio verificira i analizira primjenom metode konačnih elemenata - FEM model, nakon koje se pristupa finaliziranju prototipa. Nacrt se posebno kreira prema braniku i šasiji pojedinog modela vozila, s tolerancijom <1mm što omogućuje montažu kuke na točno predviđena mjesta na vozilu. Prije proizvodnje svaki prototip podliježe strogim testovima pod nadzorom Ministarstva infrastrukture i prometa Italije, kako bi se osigurala proizvodnja prema standardima EU regulativa. Sve konstrukcije su plastificirane industrijskim epoksi prahom, kako bi duže ostale otporne na sol i habanje. Svaka Umbra Rimorchi auto kuka se isporučuje s uputama za ugradnju, homologacijskim listom i vijcima potrebnim za ugradnju.

  Kako odabrati pravi proizvod?

  Ukoliko neznate koju maksimalnu nosivost ima Vaše vozilo, koji model auto kuke izabrati ili za kojeg se proizvođača odlučiti, kontaktirajte nas na +385 1 6140 990. Potrudit ćemo se pronaći odgovor na sve Vaše upite.

  Pitanja i odgovori Umbra Rimorchi euro kuka s ručkom Range Rover Evoque Coupe 2011.06 - 2018  :

  Pošaljite upit.