ORIS auto kuke inovacija

ORIS auto kuke inovacija

Inovacija koja postaje standard

ORIS i ACPS Automotive podupiru više od 65 godina kontinuiranih inovacija u svom sjedištu u širem području Stuttgarta i na drugim razvojnim i proizvodnim mjestima diljem svijeta.

S više od 140 patenata diljem svijeta, ORIS i njegova matična tvrtka ACPS Automotive vodeći su u tehnologiji i inovacijama u zakretnim sustavima i mehatronici za kuke za vuču.

Tvrtke su tako odigrale odlučujuću ulogu u oblikovanju tehnološkog napretka u ovom sektoru.

Okretne kuke za vuču: inovacija koja je standardna kod gotovo svih današnjih proizvođača automobila.

Naše okretne kuke za vuču vodeći su na tržištu u pogledu veličine, robusnosti i učinkovitosti. Prilikom lansiranja, zakretno kretanje oko nagnute osovine bio je revolucionarni izum.


Ovaj koncept je i danas temelj za sve naše zakretne sustave.

Kontinuirani razvoj kroz optimizaciju i nove koncepte

Više od pet posto naših zaposlenika radi samo na razvoju proizvoda. Rade na novim i daljnjim razvojima kao i na realizaciji rješenja po mjeri. Izravno smo uključeni u proces razvoja za naše klijente.


Za posebna rješenja kupaca kombiniramo individualno razvijene komponente sa standardiziranim modulima. To smanjuje vrijeme izgradnje i isporuke, kao i troškove.

Naši timovi stručnjaka rade na potpuno orijentiran na kupca i provode kompletan proces: od početne ideje do dizajna i izrade prototipa do montaže.

FIX4BIKE & FIXMATIC

Popravite jednim klikom

FIXMATIC nosači za bicikle iz ORIS-a inovativno su i patentirano rješenje adaptera za prikolice FIX4BIKE. Zahvaljujući jedinstvenom sustavu montaže, nosač za bicikle se montira samo jednim klikom i uparen s FIX4BIKE odmah se poravnava. Značajan napredak u sigurnosti, stabilnosti i izdržljivosti.