Westfalia vertikalna euro kuka Audi A4 Allroad 2015.10 - 2020

 • Westfalia vertikalna euro kuka Audi A4 Allroad 2015.10 - 2020 0

Ušteda

Varijacije:

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Broj artikla:
#49894-
Originalna cijena:
Bruto maloprodajna cijena:
ušteda:
PDV:
25 %
Min. narudžba:
1 kom
Paket:
1 kom

Westfalia vertikalna euro kuka Audi A4 Allroad 2015.10 - 2020:

Napomena:

Upute za ugradnju: 305447600001.pdf

Rok isporuke: 10 radnih dana od zaprimljene uplate ako je artikl dostupan na skladištu.

 • Ako Vaše vozilo pripada jednoj od sljedećih kategorija - sportska oprema, dvostruki auspuh, spušteno ili produženo vozilo, AdBlue, LED svjetla, električno vozilo, Hybrid, bio-petrol, ugrađen plin, OPC, LPG ili senzor za otvaranje prtljažnika bez ruku postoji mogućnost da se konstrukcija kuke razlikuje, da nije dostupna u aftermarket ponudi, da je ugradnja kuke otežana i da se cijena kuke i ugradnje razlikuje od standardnog modela.
 • Novije kamp prikolice, prikolica za konje, prikolice za prijevoz automobila s rikverc svjetlima, pojedine prikolice iz uvoza (Njemačka i Austrija) najčešće imaju 13P instalaciju.
 • Ugradnja 13P električne instalacije, žive struje i svake instalacije koja se razlikuje od standarda, dodatno se naplaćuje.
 • Vrsta vučne kugle: Vertikalna kuka s bravicom i ključem.
  Utor vučne kugle: Vertikalan prihvat.
  Nosivost: 2100 kg
  Vertikalno opterećenje na kuku: 85 kg
  Težina same kuke: 25.5 kg

  Električna instalacija: Potrebna je ugradnja digitalnog modula.

  Opcija s uslugom dostave: Isporuka unutar 4-5 radnih dana, ako je auto kuka dostupna na centralnom skladištu. Sa svakom kukom dobivate homologacijski list, upute za ugradnju s tehničkim nacrtom konstrukcije kuke, matice i vijke potrebne za montažu. Uz kuku odaberite komplet 7P ili 13P električne instalacije ovisno o modelu i godištu Vašeg vozila i vrsti prikolice koju vozite. Narudžbu možete potvrditi putem webshopa ili na info@eurokukezvonar.hr.

  Opcija s uslugom ugradnje: Uslugu ugradnje i termin, potrebno je telefonski dogovoriti pozivom na +385 1 6140 990. Kod AutoHak, Aragon, Bosal-Oris, Steinhof, Umbra, Westfalia i Witter auto kuka za rezervaciju termina ugradnje, potrebno je uplatiti predujam/avans. Za ugradnju auto kuke, potrebno je isprazniti prtljažnik ili tovarni prostor vozila.

  Westfalia vertikalna euro kuka Audi A4 Allroad 2015.10 - 2020

  Preporuka:

  Upute za ugradnju: 305447600001.pdf

  Tehnički detalji:

  Vrsta auto kuke
  Vertikalna euro kuka
  Nosivost
  2100 kg
  Vertikalno opterećenje na kuku
  85 kg

  Westfalia:

  INOVACIJA I TRADICIJA

  Westfalia-Automotive je europski tržišni lider i jedan od najvećih proizvođača auto kuka, specifične el. instalacije i nosača za bicikle za automobile. Među pvima je osmislila patent za euro kuku i danas nudi preko 1700 različitih tipova kuka za vuču, od kojih su sve precizno dizajnirane da savršeno odgovaraju svakom modelu vozila.

  Kontinuirane inovacije s fokusom na kvalitetu i sigurnost, ključni su sastojci uspjeha Westfalia-Automotive grupe.

  PROIZVODI U KOJE MOŽETE VJEROVATI

  Kvaliteta i inovativnost Westfalia-Automotive grupe prepoznata je od strane kupaca još 1932., a njezini proizvodi nude najbolje u pogledu kvalitete, sigurnosti, pouzdanosti i performansi.

  Izvrsnu kvalitetu potvrđuje i nagrada 'Auto Motor und Sport - Best Brand' u kategoriji Auto kuka. 

  Kako odabrati pravi proizvod?

  Ukoliko neznate koju maksimalnu nosivost ima Vaše vozilo, koji model auto kuke izabrati ili za kojeg se proizvođača odlučiti, kontaktirajte nas na +385 1 6140 990. Potrudit ćemo se pronaći odgovor na sve Vaše upite.

  Pitanja i odgovori Westfalia vertikalna euro kuka Audi A4 Allroad 2015.10 - 2020 proizvod:

  Možete biti prvi koji će pitati ili komentirati!